RQ4U

Vergelijk gratis offertes van betrouwbare traplift leveranciers!

Ervaar meer comfort en gemak in het dagelijks leven en geniet volop van elk moment.

What does a stairlift cost?

Dat is een belangrijke vraag die door veel mensen aan ons wordt gesteld. Graag geven wij u wat meer achtergrondinformatie omtrent de kosten van een traplift om u zodoende een beter beeld te geven.

Traplift is maatwerk

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een traplift een product op maat is. De prijzen van een traplift zijn afhankelijk van uw type trap en de daarbij behorende wensen en behoeften. Om een prijsvoorstel te kunnen ontvangen, is het voor een traplift leverancier noodzakelijk om de betreffende trap vakkundig op te meten.

De prijs voor een traplift start vanaf €2.500 en kan oplopen tot een bedrag van €10.000.

RQ4U

Trapliften voor een rechte trap

v.a. € 2.900

_________________

tot €5.000

RQ4U

Trapliften voor een gebogen trap

v.a. € 5.500

_________________

tot € 10.000

RQ4U

Trapliften voor een wenteltrap

v.a. € 6.500

_________________

tot € 10.000

Voordelen van het vergelijken van traplift offertes

Een traplift kan de mobiliteit en onafhankelijkheid van ouderen en mensen met een beperking verbeteren door veilig en gemakkelijk de trap op en af te gaan. Vergelijk traplift offertes van verschillende leveranciers en bespaar tot wel 30%.

Met onze traplift keuzehulp kunt u snel en eenvoudig antwoord geven op een aantal relevante vragen. Zo krijgen wij een beter beeld van uw wensen en vinden wij de juiste leverancier voor de juiste prijs. Zo bespaart u tijd en geld door op één plek de prijs te vinden voor de traplift die het beste bij u past!