Stairlift on straight stairs

Trapliften

Voor mensen met beperkte mobiliteit is een traplift een waardevolle oplossing. Zo kunt u weer veilig gebruik blijven maken van uw trap en vergroot u uw onafhankelijkheid. Bovendien kan een traplift kosten besparen in vergelijking met andere oplossingen.

Home lift with couple

Huisliften

Heeft u moeite om de trap op te lopen en bent u op zoek naar een alternatieve oplossing? Overweeg dan de aanschaf van een huislift om weer veilig en comfortabel gebruik te maken van uw woning.

Platform lift on straight stairs

Platformliften

Een platformlift, ook wel plateaulift of rolstoellift genoemd, helpt rolstoelgebruikers om weer veilig gebruik te kunnen maken van een trap. Een plateaulift is een praktische oplossing om uw zelfstandigheid te vergroten.

Walk in shower with person

Inloopdouches

Een inloopdouche biedt u de mogelijkheid om veilig en comfortabel te douchen in uw badkamer. Een senioren inloopdouche is ontworpen om u een veilige en betrouwbare douche-ervaring te bieden.

Walk in bath with shower

Instapbaden

Een instapbad is een waardevolle oplossing voor mensen met beperkte mobiliteit. Zo kunt u weer veilig in en uit het bad stappen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uitglijden of vallen.