RQ4U

Gratis en snel offertes vergelijken van betrouwbare instapbad leveranciers!

Geniet van meer comfort en gemak in het dagelijks leven.

Ontvang nu snel meerdere gratis instapbad offertes van betrouwbare leveranciers!

Een instapbad is een waardevolle oplossing voor mensen met beperkte mobiliteit. Met behulp van een instapbad kunt u weer gemakkelijk en veilig genieten van uw badkamer. Naast veiligheid zijn er nog andere voordelen, zoals comfort en onafhankelijkheid. De instapbaden worden door ervaren installateurs binnen één dag geplaatst, op de plek van uw oude bad of douche.

Wij helpen u graag bij het vinden van het meest geschikte instapbad tegen de beste prijs. Met onze instapbad keuzehulp brengen we u in contact met de juiste leveranciers door het beantwoorden van enkele vragen. Zo ontvangt u offertes op maat die passen bij uw situatie en persoonlijke wensen.

RQ4U

Zitbad

Het instapbad met korte kuip is perfect voor wie wil genieten van de voordelen van een bad, maar niet over veel ruimte beschikt in de badkamer. Dit type bad vraagt minder ruimte dan traditionele baden. Bovendien kunt u veilig en eenvoudig in en uit het bad stappen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitglijden of vallen.

RQ4U

Ligbad

Een ligbad is een comfortabel bad waarin u kunt baden zonder hulp van derden. Dit bad heeft een lage instap met deur, waardoor het mogelijk blijft om in een horizontale positie te baden. Zo kunt u veilig in en uit bad stappen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid.

RQ4U

Badlift

Een badlift kan de ideale oplossing zijn voor mensen die moeite hebben met in- en uitstappen van het bad. Het is ook een goede keuze voor mensen met fysieke beperkingen of klachten zoals spier- of gewrichtspijn, omdat de badlift het mogelijk maakt om op een veilige en comfortabele manier te genieten van een warm bad.

Walk in bath with shower

Wat kost een instapbad?

De kosten van een instapbad variëren afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Bent u op zoek naar een luxe instapbad met specifieke functies of wilt u juist een eenvoudig instapbad zonder poespas? De keuze is aan u! Elk type instapbad heeft zijn eigen voordelen en prijskaartje. Lees meer informatie over de kosten van een instapbad!

Professional installation service for walk-in baths, ensuring safe and accessible bathing.

Hoe wordt een instapbad geplaatst?

Om een instapbad te kunnen installeren is het allereerst belangrijk om uw badkamer op te meten. Waarom? Elke badkamer is anders en daarom is een instapbad maatwerk.

Het installeren van een instapbad vereist expertise en nauwkeurigheid om een veilige en functionele oplossing te bieden voor mensen met beperkte mobiliteit. Lees hier meer informatie over het installatieproces.

A walk-in bath provides easy access and added safety features for a comfortable bathing experience.

Hoe belangrijk zijn service- en garantievoorwaarden?

Bij de aanschaf van een instapbad is het niet alleen belangrijk om naar de prijs te kijken, maar ook naar de bijbehorende service en garantie van verschillende leveranciers. Het is daarom verstandig om u vooraf goed te laten informeren over de verschillende opties. Klik hier voor meer informatie over service en garantie bij instapbaden.

Wij helpen u graag!

Geniet weer als vanouds van een ontspannen bad met een instapbad. Bij ons vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding en onze instapbad keuzehulp is speciaal ontwikkeld om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Door het beantwoorden van slechts enkele vragen brengen wij u in contact met de juiste leveranciers. Hierdoor kunt u meerdere offertes ontvangen die precies aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw badkamer veiliger en comfortabeler te maken!