To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Wanneer u niet langer gebruik hoeft te maken van een traplift, is het belangrijk de traplift weer te verwijderen. Dit kan het geval zijn wanneer u weer voldoende mobiel bent om de trap zelfstandig te gebruiken. Ook kan dit nodig zijn wanneer u verhuist naar een woning waar zich reeds een traplift bevindt.

Waar moet u op letten bij het verwijderen van een traplift?
Een traplift verwijderen kan relatief makkelijk plaatsvinden, maar moet wel door een professional worden gedaan. Niet alleen door de complexere installatie aan muur of op de traptreden. Ook omdat het nogal een gevaarte is en het niet de bedoeling is dat u hier lichamelijk letsel aan overhoudt.

Na demontage van de traplift zorgt de professional er tevens voor dat de traplift ook op de juiste manier wordt afgevoerd. Uw traplift is misschien nog te gebruiken als tweedehands traplift. Zo niet dan moet de traplift naar de vuilstort. Ook dat neemt de monteur voor rekening.

Kosten voor het verwijderen van een traplift
Wanneer u traplift nog herbruikbaar is, is het mogelijk dat de lift gratis wordt verwijderd. Is dit niet het geval, vraag dan naar de verwijderkosten van de monteur van uw keuze.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!