To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Traplift vergoeding

Een traplift plaatsen is een ideale oplossing voor wie binnenshuis mobiel wil blijven. Op deze manier blijft uw hele woning bewoonbaar en is een verbouwing of -erger nog- een verhuizing onnodig. Vraagt u zich af of u de traplift prijzen wel kunt veroorloven? Bedenk dan dat er ook subsidies kunnen zijn:

Subsidies

De overheid heeft verschillende subsidie- en of premies voor aanpassingen aan uw woning. Dit geldt meestens ook voor een traplift en/of instapbad en zowel voor senioren als minder validen. Voor minder validen kan er aanspraak gemaakt worden op premie van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Gemeentelijke premies

Verschillende gemeenten in Vlaanderen beschikken over een tussenkomst in de kosten voor het aanpassen van de woning ten voordele van een persoon met een handicap en/of een oudere. De voorwaarden zijn terug te vinden op de websites van de gemeenten. Een overzicht van deze websites is terug te vinden op de websites van de verschillende provinciebesturen. U kan tevens gebruik maken van de premiezoeker. In het eerste scherm op deze site kan u een gemeente aanklikken, waarna u een lijst krijgt van alle mogelijke premies die in die gemeente gelden.

Als u tot de aanschaf van een traplift overgaat, kies dan voor een firma met een goede reputatie en ervaring. Vraag daarom hiernaast kosteloos en vrijblijvend uw offertes aan!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!