To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Tweedehands Traplift

Voordelen kunnen zijn:

  • kosten: voordeliger dan nieuwe trapliften
  • garantie: een goed bedrijf geeft u 12 maanden garantie.

Nadelen kunnen zijn:

  • minder keuze in soorten en modellen
  • als u een traplift met bocht heeft kan het moeilijker worden een geschikte lift te vinden. Kijk daarom goed naar welke modellen er aangeboden worden.
  • de tweede hands traplift zal altijd in een andere conditie zijn dan nieuwe trapliften.

Als u overweegt een tweede hands traplift te kopen kies dan voor een gereputeerde leverancier. Wees voorzichtig als u een traplift van een particulier wilt kopen: zal deze precies op uw trap passen? Wie zal hem installeren? Zit er garantie op? Zijn er reserve onderdelen leverbaar?

We krijgen regelmatig aanvragen van mensen die hun traplift tweede hands willen verkopen. Een traplift verkopen kan moeilijk zijn, vooral als het om een traplift met bocht gaat, op maat gemaakte trapliften. In dat geval zal het onwaarschijnlijk zijn dat u uw traplift tweede hands kunt verkopen. De verkoop van een rechte tweede hands traplift zal eenvoudiger zijn.

Wanneer u uw traplift tweede hands verkoopt moet u overwegen wie hem uitbouwt (u of de koper) wie hem gaat afleveren of ophalen. Er zijn verschillende opties om uw traplift tweede hands te verkopen. Via lokale advertenties, via het internet of via een bedrijf dat tweede hands trapliften opkoopt en weer verkoopt:

Lokale advertenties - een advertentie in de locale media is redelijk goedkoop en kan ideaal zijn als de koper uit de buurt komt.
Via het internet - er zijn verschillende sites waar u uw traplift tweede hands kunt verkopen. Met deze sites is uw bereik groter dan bij een locale advertentie. Er kunnen wel extra kosten aan verbonden zijn doordat degene die uw traplift koopt ver weg kan wonen.

Traplift leveranciers - er zijn verschillende traplift leveranciers die tweede hands trapliften opkopen. U kunt deze bedrijven altijd benaderen of zij uw traplift willen kopen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!