To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Traplift installatie, service en reparatie

Traplift installatie is een belangrijk onderdeel van de taak van een traplift leverancier. Een veilige en goede installatie draagt namelijk zorg voor een prettig en veilig gebruik van uw traplift. Zeker wanneer uw trap een bocht kent van meer dan 90 graden, is een professionele installatie van levensbelang.

Een traplift installatie gebeurt tegenwoordig gelukkig vrij makkelijk. Een rechte traplift kan over het algemeen in een paar uur worden geïnstalleerd, een traplift voor een trap met bochten duurt iets langer.

Een professionele traplift installateur zal niets aan het toeval over laten. De installateur zal de juiste elektrotechnische toepassingen uitzoeken en bekijken of de traplift het beste aan de traptreden of aan de muur bevestigd moet worden. De installateur laat geen rommel achter en ruimt gemaakt afval weer op. Zo heeft u geen omkijken naar de installatie van uw nieuwe traplift!

Wanneer de traplift naar uw tevredenheid is geïnstalleerd, weet u zeker dat u met een goed gevoel de traplift veilig kunt gebruiken. Functioneert uw traplift niet goed of is er zelfs een reparatie nodig? De meeste traplift leveranciers hanteren een garantietermijn van minimaal 12 en soms zelfs 24 maanden. Ook heeft u de mogelijkheid om - afhankelijk van de leverancier - een onderhoudscontract af te sluiten.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!