To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

De Levant traplift van Thyssen Krupp Encasa is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. Bij de ontwikkeling van de Levant traplift is zeer veel rekening gehouden met de wensen en behoeften van de gebruikers: de Levant traplift is dan ook tot stand gekomen met hulp van gebruikers. Dit maakt dat de Levant een uitgekiend pakket aan veiligheids- en comfortfuncties bevat. Daarbij is de Levant traplift binnen enkele uren te monteren.

De voordelen van de Levant traplift
De Levant traplift herbergt de meest recente technologie: dit maakt dat de Levant met recht een moderne traplift kan worden genoemd. Er zijn in totaal drie uitvoeringen van de Levant traplift beschikbaar. Het is een ergonomische en veilige traplift. De beveiligde draaizitting heeft sisal bekleding en een veiligheidsgordel. De voetenplank heeft sensoren. De Levant traplift is aan de linker- of rechterzijde van uw trap plaatsbaar en kan tot 138 kilo vervoeren.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!