To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Thyssenkrupp Flow Traplift

De Flow traplift van ThyssenKrupp Encasa betreft een traplift speciaal ontwikkeld voor smalle trappen met bochten en wenteltrappen. Ook is er bij de Flow speciale aandacht voor gebruiksgemak en design. De Flow traplift kan aan de smalle zijde van uw trap worden bevestigd. Zo kunnen medebewoners de trap ook zo veilig mogelijk blijven gebruiken. Door de wijze van monteren blijft de trapleuning intact en zijn bouwkundige werkzaamheden niet nodig. De Swing traplift wordt door het onafhankelijke Liftinstituut gezien als de standaard op het gebied van veiligheid.

De voordelen van de Flow traplift
De Swing traplift is speciaal gemaakt voor trappen met bochten. Het is ook mogelijk meerdere verdiepingen met de Swing traplift te blijven gebruiken. De Swing traplift kent vele mogelijkheden om rekening te houden met uw behoeften en wensen. De installatie van de Swing traplift neemt bovendien slechts enkele uren in beslag.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!