To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

ThyssenKrupp Traplift

In België kunt u voor een traplift terecht bij verschillende bekende en betrouwbare leveranciers. Hier treft u informatie aan over traplift aanbieder ThyssenKrupp.

ThyssenKrupp Trapliften
ThyssenKrupp Encasa is sinds 1952 leverancier van trapliften, platformliften en huisliften. De missie van ThyssenKrupp is om haar klanten innovatieve vrijheid in beweging te bieden. TyssenKrupp vindt persoonlijk contact en professionaliteit zeer belangrijk en zorgt er dan ook voor dat klanten die ervaren: van de telefoniste tot de monteur. Innovatie en kwaliteit zijn de pijlers waar ThyssenKrupp op drijft en dit heeft tot nu toe dan ook gezorgd voor en een duurzame klantentrouw. De huisliften van ThyssenKrupp zijn plaatsbaar zonder liftput en hebben geen machinekamer nodig. Een huislift van ThyssenKrupp is dan ook geschikt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw woningen. ThyssenKrupp heeft verschillende trapliften in het assortiment.

De belangrijkste ThyssenKrupp trapliften

  • De Flow traplift, geschikt voor trappen met bochten. En met een automatische draaizitting die tijdens de rit de juiste weg zoekt.
  • De Levant traplift, geschikt voor rechte trappen.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!