To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

De Stannah Solus traplift is geschikt voor rechte trappen. De Solus heeft alle innovatieve functies en is modern weergegeven. De Solus is ontwikkeld met behulp van klanten en gebruikers en de behoeften en eisen van gebruikers zijn dan ook verwerkt in dit model. De Solus is gemaakt van kwalitatieve materialen waarop eventueel 2 jaar garantie wordt gegeven.

De voordelen van de Solus traplift
Het belangrijkste voordeel van de Solus traplift is dat ze aan de traptreden gemonteerd wordt. En dus niet aan de muur, wat vaak iets lastiger is te realiseren. U kunt bij de Solus traplift uit verschillende kleuren kiezen voor de ergonomisch ontworpen stoel. De zitting is bovendien verstelbaar voor mensen met verschillende lengte: handig als u niet de enige bent die van de traplift gebruik moet maken. De Solus biedt een makkelijke manier om op- en af te stappen en u hoeft niet te bukken om de stoel op te klappen. U kunt de positie van de eenvoudige bediening aanpassen en u heeft ook de beschikking over een afstandsbediening. De Solus traplift heeft een aantal veiligheidsopties: de lift beweegt niet voordat u stevig op de stoel zit en de veiligheidsriem kunt u met een hand los- en vastmaken. Ook stopt de Solus traplift automatisch als er iets op de trap ligt. Ook de Solus traplift kunt u volledig uitschakelen: handig wanneer er kinderen in huis zijn.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!