To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

De Sofia traplift is gemaakt voor rechte trappen. Hij staat bekend vanwege het ultieme comfort en het stijlvolle ontwerp, gecombineerd met innovatieve veiligheidsfuncties. Eén van de belangrijkste kenmerken is dat de Sofia traplift aan de traptreden en niet aan de muur wordt gemonteerd. Bij de Sofia traplift kunt u uit meerdere kleuren kiezen, afhankelijk van wat bij uw interieur past. De stoel is ergonomisch ontworpen en heeft een stevige rugleuning die voor optimaal comfort zorgt.

De voordelen van de Sofia traplift
Voor gebruikers met verschillende lengte, is de zitting verstelbaar. Dit optimaliseert uw comfort en helpt u bij het op- en afstappen van uw stoel. Met de draaizitting is het eenvoudig en veilig op- en afstappen en ook hoeft u niet te bukken om de stoel op te klappen. U hoeft alleen maar de armsteun op te tillen en de zitting en voetenplank volgen automatisch. Daarbij kunt u de positie van de besturing aanpassen: een bediening die sowieso maar met een hand bedienbaar is. Tot slot kent de Sofia traplift een aantal ingebouwde veiligheidsfuncties. Zo beweegt de Sofia traplift niet voordat u stevig op uw stoel zit: een sensor controleert de zitbelasting. Daarbij is de veiligheidsriem met één hand vast- en weer los te maken. En stopt de Sofia traplift automatisch als er hindernissen op de trap zijn. En de Sofia traplift kan volledig worden uitgeschakeld: handig wanneer er kinderen in huis zijn.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!