To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Stannah Comfort Traplift

De Comfort traplift van Stannah is ook speciaal gemaakt voor rechte trappen. Het is een slanke uitvoering met een groot aantal praktische functies. De Comfort traplift neemt weinig ruimte in, waardoor hij voor veel mensen de ideale keuze is. Hij is in het bijzonder geschikt voor smalle trappen waar andere trapliften vaak moeilijk te installeren zijn.

De voordelen van de Comfort traplift
Door de draaizitting van de Comfort traplift is het eenvoudig en veilig op- en afstappen. U kunt de zitting eenvoudig in de richting van de overloop plaatsen. Daarbij hoeft u de armsteun alleen maar op te tillen om de zitting en voetenplank automatisch te laten opklappen. Voor gebruikers met verschillende lengte is de zitting verstelbaar. Dit optimaliseert uw comfort en helpt u bij het op- en afstappen van uw stoel. Het is mogelijk de positie van de besturing aan te passen en u bedient deze eenvoudig naar rechts of links met één hand. Met behulp van de ingebouwde veiligheidsfuncties beweegt de Comfort traplift niet voordat u stevig op uw stoel zit. Ook kunt u de veiligheidsriem eenvoudig los- en vastmaken met één hand. De Comfort traplift stopt ook automatisch als er hindernissen op de trap zijn. En hij kan volledig worden uitgeschakeld: handig wanneer er kinderen in huis zijn. Let op: de Comfort traplift wordt aangedreven door een accu en niet door een elektriciteitskabel. Dus bij stroomuitval blijft de Comfort traplift functioneren, want de accu wordt voortdurend automatisch opgeladen.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!