To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Stannah Buitentraplift

De Stannah buitentraplift is speciaal voor buitengebruik gemaakt. Het betreft een traplift alleen voor een rechte trap. De buitentraplift is comfortabel, ondanks het robuuste uiterlijk. De buitentraplift is eenvoudig te installeren en kan regen, hagel, sneeuw en harde winden 100% aan. Een buitentraplift is geschikt voor bijvoorbeeld een trap naar de tuin of juist naar de kelder of een souterrain. Op de buitentraplift geeft Stannah 12 maanden volledige garantie.

De voordelen van de buitentraplift
De Stannah buitentraplift wordt aan de traptreden gemonteerd (niet aan de muur). Hiervoor maakt het niet uit of de traptreden van metaal, beton, stenen of hout zijn gemaakt. De trap blijft daarbij gewoon toegankelijk voor andere gebruikers. U kunt eenvoudig op- en afstappen en kunt de buitentraplift zowel met linker- of rechterhand besturen. Om uw veiligheid te waarborgen kunt u gebruik maken van de veiligheidsriem. Daarbij heeft de buitentraplift nog een andere veiligheidsfunctie: als er hindernissen op de trap liggen, stopt hij automatisch. De buitentraplift kunt u volledig uitschakelen. En bij stroomstoring blijft de lift gewoon functioneren.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!