To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

PractiComfort Totallift Traplift

De PractiComfort Totallift is de nieuwste traplift voor trappen met één of meerdere bocht(en). Dit model traplift heeft een 2-buizensysteem, wat de stabiliteit van de gebruiker bevordert. Bovendien heeft de PractiComfort Totallift hierdoor wel 160 kilo draagvermogen. De motor is stil en kent een minimum aan elektronica. De PractiComfort Totallift is slechts in één kleur leverbaar, maar daardoor is deze traplift gemiddeld wel 20% voordeliger. Bovendien heeft de fabrikant van de Totallift de fameuze Europese milieuprijs 'Green Apple Award' gewonnen.

De voordelen van de Totallift traplift
De PractiComfort Totallift heeft eenvoudig te gebruiken joystickbediening. De draaibare, beige stoel kan maximaal 120 kilo dragen en bevat een veiligheidsriem die automatisch oprolt. Bovendien zijn de stoel, de armleuningen en de voetensteun opklapbaar zodat medebewoners de trap ook gewoon kunnen gebruiken. Door het sleutelcontact is de Totallift veilig in gebruik en voorkomt hij oneigenlijk gebruik door bijvoorbeeld (klein)kinderen. De Totallift traplift heeft veiligheidssensoren om te voorkomen dat de lift beweegt terwijl u nog niet goed zit. En om te voorkomen dat hindernissen op de trap een soepel transport in de weg staan. De traplift heeft een storingsindicator zodat u snel weet wat er aan schort bij storingen.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!