To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

PractiComfort Sparta Traplift

De Sparta traplift van PractiComfort kent een aantal uitvoeringen. Maar wat alle uitvoeringen van de Sparta traplift gemeen hebben, is dat de hij specifiek ontwikkeld is voor rechte trappen. Daarbij ligt de nadruk bij Sparta trapliften op de gebruiksvriendelijkheid en het gebruikscomfort. Het resultaat is een degelijke traplift met een simpele en lichte bediening. De Sparta heeft altijd een speciale draaistoel die meedraait met de richting van uw trap. Naarmate u voor een luxere uitvoering van het Sparta model kiest, kunt u nog kiezen uit stoelbreedte, opklaprail, meerdere kleuren voor de zitting en verstelbare zithoogte.

De voordelen van de Sparta traplift
De Sparta traplift is specifiek geschikt voor rechte trappen. De voetensteun stopt op exact dezelfde hoogte als de bovenkant van de trap, zodat u veilig afstapt. Verder varieert het draagvermogen van de Sparta traplift tussen de 125 en 160 kilo. Met de joystickbediening is de Sparta traplift eenvoudig en makkelijk te bedienen. De opklapbare zitting is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De Sparta vervoert personen met een snelheid van 0,11 meter per seconde en is op het elektriciteitsnet aansluitbaar.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!