To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

PractiComfort Monta Rosa Traplift

De PractiComfort Monta Rosa traplift is één van de bekendste Practicomofort trapliften. De Monta Rosa heeft een unieke bediening: de ergonomische joystick is namelijk geïntegreerd in de armleuning. Dit bevordert een eenvoudig en veilig gebruik. U beweegt de knop licht in de gewenste richting en de traplift komt in beweging. Zelfs wanneer u uw handen of armen minder goed kunt bewegen door pijn of andere lichamelijke beperkingen, kunt u deze traplift altijd zelfstandig bedienen.

De voordelen van de Monta Rosa traplift
De voordelen van de PractComfort Monta Rosa zijn - los van de joystick bediening - groot. Zo heeft de Monta Rosa traplift een sleutelcontact wat veilig gebruik stimuleert. Kinderen kunnen dan niet met de traplift spelen in een onbewaakt ogenblik. Verder bevat de stoel (maximaal 125 kilo) een veiligheidsgordel en heeft de Monta Rosa traplift veiligheidssensoren. Handig wanneer u niet goed zit of wanneer er hindernissen op de trap liggen. De Monta Rosa kent nog een aantal opties: zo kunt u kiezen voor een maximaal draagvermogen van 137 kilo, een draaibare stoel, opklapbare voetensteun en een of meerdere etages. Daarbij is het ook mogelijk een parkeerbocht boven of beneden te installeren en is de rail optioneel opklapbaar.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!