To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

PractiComfort Atlas Traplift

De Atlas traplift van Practicomfort staat bekend om zijn mooie vormgeving en de hoge kwaliteit van alle onderdelen. De Atlas traplift is speciaal ontwikkeld voor trappen met bochten en bordessen. Daarnaast is de Atlas traplift gebruiksvriendelijk en erg comfortabel. En heeft de Atlas een stille motor, ook niet onbelangrijk.

De voordelen van de Atlas traplift
De Atlas traplift is geschikt voor trappen met bochten, waarbij de installatie van de traplift aan de binnenzijde van de bocht is. De Atlas kan tot 125 kilo aan lichaamsgewicht verplaatsen en heeft een speciale draaizitting. Hij vervoert personen met een snelheid van 0,11 meter per seconde en is op het elektriciteitsnet aansluitbaar. Met de joystickbediening is de Atlas traplift gemakkelijk en eenvoudig te besturen. Al naar gelang is het bij de Atlas traplift mogelijk een sta-op-functie te installeren. Verder heeft de Atlas een enkele rail en is de opklapbare zitting verkrijgbaar in meerdere kleuren. Tot slot is de voetensteun van de Atlas tevens opklapbaar.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!