To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Handicare Minivator Traplift serie

De Handicare Minivator traplift serie bevat zowel trapliften voor rechte trappen als voor trappen met bochten. Sommige Minivator traplift modellen kenmerken zich door een tweebuizensysteem. Hierdoor zijn ze net iets stabieler, aangezien het gewicht wordt verdeeld over twee steunpunten. Andere Minivator traplift modellen zijn verkrijgbaar met wisselende functies: voor montage aan de binnenzijde van uw trap of speciaal voor krappe bochten. Ook zijn er modellen die speciaal geschikt zijn voor buitengebruik door het onderhoudsvrije en slijtvaste materiaal.

De voordelen van de Minivator traplift serie
De Minivator traplift modellen hebben vrijwel allemaal een aantal basisfuncties. Zo is er de mogelijkheid om continue de accu op te laden en hoeft de traplift niet steeds op een enkel punt op te laden. Daarnaast hebben de Minivator traplift modellen een (al dan niet automatisch) opklapbare voetensteun, waardoor deze niet onnodig extra ruimte inneemt. Ook hebben sommige Minivator traplift modellen met een enkele rail extra mogelijkheden: de rail kan dan inschuiven of opklappen. Handig wanneer de rail anders een deur of andere vrije doorgang zou blokkeren. De Minivator traplift modellen hebben bovendien een (al dan niet automatische) draaifunctie van de stoel. Zo stapt u gemakkelijker op de overloop.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u het formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!