To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Handicare Freelift Traplift serie

De Freelift traplift modellen van Handicare bevatten overwegend trapliften voor trappen met bochten, een uitzondering daargelaten. Ook wenteltrappen en meerdere verdiepingen zijn met een Freelift traplift weer goed en veilig te gebruiken. Het belangrijkste kenmerk van de Freelift trapliften, is de bediening door middel van een joystick. Veel gebruikers vinden dat prettig en makkelijk. Ook bevatten Freelift traplift modellen een signaleringsfunctie, waardoor kleine problemen op afstand zijn op te lossen. Dat geeft een veilig gevoel!

De voordelen van de Freelift traplift serie
De Freelift traplift modellen hebben een veiligheidsstop wanneer er zich hindernissen op de trap bevinden. De basisfuncties van de Freelift traplift modellen zijn verder: meerdere oplaadmogelijkheden en de mogelijkheid tot oproepen van de traplift met afstandsbediening. Ook een (al dan niet automatisch) opklapbare voetensteun is mogelijk bij alle Freelift traplift modellen. Daarbij kan de rail inschuiven of opklappen om blokkade van vrije doorgang te voorkomen. Tot slot bevatten Freelift traplift modellen een (al dan niet automatische) draaifunctie van de stoel.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u het formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!