To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Handicare Traplift

In België kunt u voor een traplift terecht bij verschillende bekende en betrouwbare leveranciers. Hier treft u informatie aan over traplift aanbieder Handicare.

Handicare Groep Trapliften 
De Handicare Groep produceert en levert trapliften die de mobiliteit in en rondom het huis weer verbeteren. Handicare is sinds 1886 fabrikant en leverancier van hoogwaardige trapliften. Het hoofdkantoor van Handicare is gevestigd in Noorwegen. Naast het hoofdkantoor zijn er vestigingen in Nederland, Engeland, België, Noorwegen, Duitsland, Denemarken, Zweden en Canada.
 
Handicare is trots op de kwaliteit van haar producten. Zij heeft dan ook erkenning gekregen voor de inspanningen op kwaliteitsgebied door Bureau Veritas en in de vorm van ISO certificering. De kwaliteit van de Handicare producten uit zich onder andere in de veiligheid. Dit is terug te vinden in de verschillende veiligheidsmaatregelen die op de liften zijn geïnstalleerd. Alle inspanningen om de hoge kwaliteit van de producten te garanderen, leidde al tot vele tevreden Handicare klanten.
 
De belangrijkste Handicare trapliften
De Minivator traplift serie en de Freelift traplift serie zijn de belangrijkste trapliften van Handicare.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!