To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Traplift en belemmerende deuren

De meeste traplift installaties werken perfect en kunnen precies datgene doen waar ze voor zijn aangeschaft: u veilig en gemakkelijk in hoogte vervoeren. Echter, sommige woningen of trapportalen hebben obstakels die voor problemen en belemmeringen kunnen zorgen.

Denk bijvoorbeeld aan een deur waarachter de trap begint. Of een deurportaal aan de bovenzijde van de trap die de trap van de overloop of gang scheiden. Wanneer u deze deuren toch wilt blijven gebruiken, is een aanpassing van de traplift installatie nodig. Want dan kan de rail van de traplift het openzwaaien van de deur belemmeren.

Oplossing: inschuifbare of opklapbare traplift rails
Gelukkig hebben vele traplift leveranciers een oplossing gevonden voor dit probleem. De traplift heeft dan een flexibele rail die opklapbaar of inschuifbaar is. De rail schuift of klapt uit wanneer u de lift gebruikt, en schuift of klapt weer in wanneer u op de plaats van bestemming bent De deur kan gewoon dicht en u kunt niet over de uitstekende rail struikelen. Een goede en veilige oplossing!

Heeft u een dergelijke situatie in uw woning en voorziet u problemen? Laat u in dit geval dan goed voorlichten over de mogelijke oplossingen die de traplift leveranciers kunnen bieden.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!