To content, skip menu
Scootmobielwizard 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Vaste scootmobiel

Wanneer u uw scootmobiel buiten wilt gebruiken zonder dat u hem regelmatig met de auto wilt vervoeren, dan kiest u liever voor een vaste scootmobiel. Een vaste scootmobiel is wat groter, comfortabeler en sneller dan een opvouwbare scootmobiel. Met een vaste scootmobiel kunt u op de stoep of op het fietspad rijden. Maar net zo makkelijk rijdt u ermee over zand of gras.

Een vaste scootmobiel heeft een grote accu zodat u er langere afstanden mee kunt rijden. Ook heeft deze variant een grotere motor voor meer snelheid en trekkracht.

Let bij aanschaf van een vaste scootmobiel goed op het comfort: de stoel en de beenruimte moeten goed bij uw lichaam passen. Ook veiligheidsonderdelen zoals hoofdsteun, verlichting, spiegels en remmen mogen niet ontbreken.

Meer weten over de vaste scootmobiel? Vul het formulier hiernaast in en ontvang vandaag nog gratis 3 onafhankelijke en vrijblijvende offertes voor uw vaste scootmobiel!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!