To content, skip menu
Scootmobielwizard 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Opvouwbare scootmobiel

Wilt u uw scootmobiel regelmatig in de auto, trein of vliegtuig meenemen? Dan is het aan te raden te kiezen voor een opvouwbare scootmobiel. Dit betekent dat delen in- en uit elkaar zijn te halen zodat de scootmobiel makkelijk in een kofferbak, bagagerek of andere opbergplaats past.

Een opvouwbare scootmobiel is speciaal ontworpen om zo licht en klein mogelijk te zijn, zodat ze makkelijk te vervoeren zijn. De delen die u uit elkaar kunt halen zijn vaak de stoel, de accu en het frame. En hier heeft u geen enkel stuk gereedschap voor nodig! Wel zo eenvoudig. Een ander voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat ze wat kleiner zijn en u er dus gemakkelijk mee kunt rijden in winkels en rond uw woning.

Meer weten over de opvouwbare scootmobiel? Vul het formulier hiernaast in en ontvang vandaag nog gratis 3 onafhankelijke en vrijblijvende offertes voor uw opvouwbare scootmobiel!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!