Bespaar nu op uw Traplift!

Vergelijk alle aanbiedingen van trapliften bij u in de buurt en bespaar!

  • Bespaar tot 30% op uw traplift
  • Betrouwbare leveranciers uit uw regio
  • Bespaar tijd door offertes te vergelijken

Wat kost een traplift?

Dat is een belangrijke vraag die door veel mensen aan ons wordt gesteld. Graag geven wij u wat meer achtergrondinformatie omtrent de kosten van een traplift om u zodoende een beter beeld te geven.

Traplift is maatwerk

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een traplift een product op maat is. De prijzen van een traplift zijn afhankelijk van uw type trap en de daarbij behorende wensen en behoeften. Om een prijsvoorstel te kunnen ontvangen, is het voor een traplift leverancier noodzakelijk om de betreffende trap vakkundig op te meten.

Wat kost een traplift

Type trap in uw woning

Grofweg bestaan er 3 verschillende type trapliften, namelijk voor een rechte trap, een trap met bocht(en) en een wenteltrap. De prijs van een traplift is sterk afhankelijk van de type trap in uw woning.


Rechte trap

Rechte trap

Bent u in het bezit van een rechte trap? Dan zijn de kosten van een traplift relatief laag, aangezien voor dit type trap relatief weinig maatwerk nodig is. Voor de monteur is het daarbij eenvoudig om een traplift op uw trap te installeren. Op die manier kunnen de kosten voor een rechte traplift gedrukt worden. Dit resulteert uiteindelijk in traplift prijzen voor een rechte trap vanaf €2.500.

Trap met bocht

Trap met bocht(en)

Beschikt u over een trap met één of meerdere bochten? Dan liggen de traplift kosten automatisch hoger, aangezien de traplift specifiek op maat gemaakt moet worden voor uw trap. De installatie van uw traplift neemt meer werk in beslag voor de monteur. Beide factoren hebben invloed op de prijs voor een traplift met bocht(en). De prijs voor een traplift met bocht(en) start van €5.500 en kan oplopen tot een bedrag van €9.500.

Wenteltrap

Wenteltrap

Bent u in het bezit van een wenteltrap? Dan bent u over het algemeen het minst voordelig uit. Voor deze type trap is relatief veel maatwerk vereist, voor zowel de productie van de traplift als de installatie van de traplift. De kostprijs van een wenteltrap komt daardoor hoger te liggen en start vanaf €6.500.

Vergelijk meerdere traplift leveranciers

Vergelijk meerdere traplift leveranciers

In België zijn verschillende traplift leveranciers actief. Elke leverancier heeft meerdere stoellift modellen in verschillende prijsklassen. Daarom willen wij u adviseren om altijd meerdere traplift offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers. Zodoende ontvangt u meerdere traplift prijzen en kunt u uiteindelijk een keuze maken voor de traplift die het beste bij u past!

Wij helpen u graag!

Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste traplift voor de beste prijs. Om u daarbij te helpen, hebben wij onze traplift keuzehulp opgesteld. Door het formulier in te vullen kunnen wij u in contact brengen met de juiste traplift leveranciers. Zodoende ontvangt u meerdere traplift offertes die specifiek aansluiten op uw huidige situatie en uw bijbehorende wensen.

Start de traplift keuzehulp Gratis & vrijblijvend