To content, skip menu

Platformlift rolstoel

Bent u ook op zoek naar een platformlift? Rolstoel gebruikers merken vaak dat ze zo afhankelijk zijn geworden van anderen. Een platformlift biedt rolstoel gebruikers de mogelijkheid langer zelfstandig te blijven. Een platformlift zorgt er bovendien voor dat u langer in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen: u kunt zelfstandig hoogtes als (bordes)trappen overbruggen.

Een platformlift voor rolstoel gebruikers is eenvoudig in bediening en gebruik. Een enkele draaiknop zorgt ervoor dat de platformlift u - met rolstoel - omhoog of omlaag brengt. En dat natuurlijk op veilige wijze. De veiligheidsklep zorgt ervoor dat u niet zomaar van het platform kunt glijden als u bijvoorbeeld vergeet de rolstoelrem te gebruiken. Ook zijn er opties bij de platformlift die oneigenlijk gebruik - door bijvoorbeeld (klein)kinderen - voorkomen.

Kortom, bent u ook benieuwd of een platformlift iets is voor u? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!