To content, skip menu

Platform lift

Bent u beperkt mobiel doordat u bijvoorbeeld een rolstoel gebruikt? Dan kan een aanpassing van uw woning met een reguliere traplift soms onvoldoende zijn om uw woning geheel te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat u niet (meer) zelfstandig de transfer naar een traplift of stoeltjeslift kunt maken. In dat geval is een platform lift een goede oplossing.

Een platform lift stelt u in staat om met rolstoel en al trappen en andere obstakels te overbruggen. Denk bijvoorbeeld aan trapjes of andere hoogteverschillen in huis. Ook kunt u denken aan bordestrappen of andere hoogteverschillen rondom de woning. Een platform lift biedt u de mogelijkheid in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. En zo toch alle ruimtes en verdiepingen te gebruiken met uw rolstoel.

Is een platform lift iets voor u? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!