To content, skip menu

Platformlift

Zoekt u ook een platformlift? Een platformlift is een lift speciaal voor rolstoelgebruikers om hoogtes als bordestrappen of gewone trappen te overbruggen. Dit geldt zowel voor hoogteverschillen binnenshuis als buitenshuis. Een platformlift wordt op de traptreden of langs de trapmuur bevesigd en volgt de route van uw trap. Het doel van een platformlift is dat u veilig en eenvoudig toch alle ruimtes en verdiepingen in uw woning kunt gebruiken. Zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen en langer zelfstandig kunt blijven.

Een platformlift is overigens niet hetzelfde als een traplift waarbij u plaatsneemt op een stoel. Bij een platformlift rijdt u het plateau op met rolstoel en al. De veiligheidsklep sluit zich en met behulp van een eenvoudig bedieningssysteem kunt u de platformlift op en neer bewegen. Het voordeel van een platformlift is dan ook dat u geheel zelfstandig hoogtes kunt overbruggen. Wanneer u al meer aanspraak moet maken op de hulp van anderen, is het prettig om sommige zaken zelfstandig te kunnen doen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden of een platformlift iets voor u is? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!