To content, skip menu

Instapbad vergelijken: exclusieve aanbiedingen voor u!

Instapbad types

Snelle Offerte heeft drie verschillende soorten badkamer gerelateerde producten in haar assortiment. Naast de inloopdouche kunt u bij Snelle Offerte ook terecht voor een zitbad of een badlift. 

Badlift

Veel mensen hebben problemen om hun bad veilig te gebruiken als gevolg van ouderdom, ziekte of beperkte mobiliteit. Wanneer u problemen heeft om in en uit bad te gaan, kunt u overwegen om te kiezen uit een groot aantal producten welke het makkelijk en veiliger maken om het bad te gebruiken. Lees hier meer over badliften.

Zitbad

Een zitbad met deur neemt minimale plaats in uw badkamer in. U baadt in zitpositie, de zitbaden hebben een ergonomisch gevormde zit met ruime binnenruimte. Het bad is gemakkelijk te betreden door middel van een brede deur en heeft een prettige zithouding. Lees hier meer over zitbaden.

Inloopdouche

Praktisch: een inloopdouche is gemakkelijk en veilig binnen te gaan. Er zijn geen hinderlijke drempels of andere obstakels. Lees hier meer over inloopdouches.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!